Friday, August 11, 2017

Makan Time


Bila kerja dah selesai..pastu kita di negeri orang pula..apa lagi..pusing2 cari tempat makan ler...selain gi shopping dan makan di East Coast Mall (ECM) yang berhadapan dengan hotel je tu...suki juga langkah jauh lagi hingga ke Tanjung Lumpur mencari kedai ni..sebab dulu2 pernah makan sini atas urusan keje juga..so dengan menggunakan gps kete dan baca signboard di tepi jalan..berjaya juga suki jumpa kedai ni...


Sampai je sini..mmg penuh kete bersusun tgh cari parking dan penuh juga parking di kiri kanan..sebiji suasana macam di Umbai, Melaka...mmg ramai pengunjung ke kedai ni..nasib baik suki datang awal..datang masa maghrib..situ ada surau..so sambil2 tunggu order sampai...boleh solat situ...sebab ingat lagi masa di Umbai last time..datang lepas maghrib..tgh malam ler baru dapat makan..so ni datang awal..perut pun tak lapar lagi..by the time makanan smapai mmg tgh lapar...hahaha..



Mmg berbaloi2 ler suki datang makan ikan bakar sini..sedap dan puas hati..lagi best bila boleh makan ramai2..korang pernah singgah sini tak

2 comments: